Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İkili Takım Trendi



Hızla gelişen moda sektöründe her gün yeni bir trendle karşılaşırken son zamanlarda bolca gözlemlediğimiz ikili takım trendine de değinmeden olmazdı. Gerek tesettürlü gerekse tesettürsüz bayanların sıkça tercih ettiği ikili takımlar uzun bir süre revaçta kalacağa benziyor. 

Hem sade hem şık hem de rahat olan bu takımlar gardropların olmazsa olmazlarından. 

Şık bir davete giderken de tercih edebilirsiniz bir avmye gezmeye giderken de. Spor ayakkabılarla da kombinleyebilirsiniz topuklu terliklerle de. Burada tamamlayıcınız aksesuarlarınız olacaktır.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Takımlarda çoğu zaman düz renkler kullanıldığı için kombinlenmesi daha kolay. Rengarenk başörtülerinizle kombinlerinize canlılık katabilirsiniz. Tuniğinizin üzerinde iliştirdiğiniz bir yaka iğnesi, bir kolye kombininize imzanızı atacaktır.

Biraz aykırı giyinmeyi seviyorsanız da kısa pantolonların altına giydiğiniz çoraplar oldukça farklı görünmenizi sağlayacaktır. Tabiki burda dikkat etmeniz gereken bacak boyunuz. Bacak boyu uzun olmayan bir bayanın kısa pantolon giymesi olduğundan daha kısa görünmesine neden olacaktır. Şık görüneyim derken moda kurbanı olmayın!

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez 
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

İlginizi çekebilecek diğer konular...

Sadelik ve Şıklık İçin Beyaz Gömlek Trendi

Haftasonuna Özel Kombinler

Trend Tesettür Kombinleri

Modanın Tarzı

Renklerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder