Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Desenli Etek Sever Misiniz?



Desenli etekleri seviyor musunuz bilmiyorum. Ama ben desenli eteklerle yapılan kombinlerin havasını, her zaman beğenirim. Bazen desenli eteklerle kombin yapmak zor gelebilir. Ama sizlere ilham vermesi için bugün beş ayrı kombin hazırladım. İlk kombinimde siyah, saks ve sarının muhteşem geçişlerini görüyorsunuz. Siyah desenli eteklerle kombin yapmak, her zaman şık ve kolaydır unutmayın.


Günlük giyimlerinizde kahvenin tonlarını kombinlerinizde kullanmaya ne dersiniz. Floral desenli kahvenin tüm renklerinin geçişleri olduğu bu kombin, günlük şıklığınızda size ilham olabilir. Kahve tonlarını ekrularla kombinlemeyi seviyorum. Ayrıca bu kombinimdeki ayakkabı modeli, 2015 kış sezonunun trendlerinden bilginiz olsun.



Bordo ve beyaz kış mevsiminde birbirine en çok yakışan renklerden. Bu kombinimde, beyazın üzerinde bordo desenlerin hakim olduğu zarif duruşlu etek modelimiz var. Etekte beyaz rengin hakimiyeti, gömleği de beyaz seçmeme sebep oldu. Bordo ve beyazın baskın renk hakimiyetini açık kahve çanta modeli ile dengelemek istedim.


Hardal rengini bu sezon ayrı bir sevdim. Özellikle hardal ve kına yeşilinin uyumunu, bu zarif kombinde sizlere göstermek istiyorum. Sizler de muhakkak bu kış hardal ve yeşilin kontrast geçiş sağladığı kombinler denemeye, ne dersiniz.


Son kombinimizde fazlaca renk karmaşası var gibi görünse de, renklerin ve modellerin birbiri ile uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Ekru desenli etek ise ayrıca arzu nesnesi olmaya aday.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Ürünlerin nerelerden temin edilebileceğini yazar mısınız

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    Kombinlerim stil önerisidir.

    Teşekkürler..

    YanıtlaSil